Meni

Saveti

 • Zamena (reparacija) šoferšajbne

  Kada može da se radi reparacija auto stakla, a kada je potrebna zamena?

  Oštećenja na auto-staklu, od onih sitnih, nastalih udarcem kamenčića, do većih koja mogu dovesti do pucanja stakla, utiču na bezbednost tokom vožnje. Zbog toga je važno da se što pre uradi popravka šoferšajbne, odnosno reparacija stakla ili, ako je potrebno, zamena šoferšajbne.
  Više
 • Auto stakla – Glass servis

  Zbog čega je važno gde radite reparaciju auto stakala?  Oštećeno auto-staklo, bez obzira na vrstu i stepen oštećenja, utiče na vidljivost i bezbednost tokom vožnje. Čak i najmanja oštećenja ukoliko se ne poprave na vreme mogu dovesti do pucanja stakla. Zato je važno da se reparacija auto stakla uradi na pravi način.
  Više
 • Reparacija auto stakala

  Koje su posledice loše uradjene reparacije auto stakala?

  Oštećeno auto staklo nije bezbedno. Čak i najmanje oštećenje, ukoliko se na vreme ne sanira, može dovesti do pucanja stakla. Reparacija stakla podrazumeva popravku oštećenog stakla, odnosno vraćanje stakla u prvobitno stanje. Ipak, nije svaka reparacija uspešna.
  Više
 • Šta sve možete da završite u Black Glass Servisu vezano za Vaša auto stakla?

  Saznajte zašto je važno da se oštećena auto-stakla odmah poprave, šta treba da uradite kada dođe do oštećenja i koje su sve mogućnosti za popravku auto-stakla u Black Glass servisu.
  Više
 • Šta da radimo kada napukne šoferšajbna?

  Kada dođe do oštećenja na šoferšajbni, važno je brzo reagovati kako bi se oštećenje saniralo na najbolji mogući način. Saznajte šta je potrebno da uradite i kako se popravljaju različita oštećenja na šoferšajbni.
  Više
 • Od čega zavisi cena zamene auto-stakala?

  Ukoliko imate oštećenje na auto-staklu koje ne može da se popravi, već je potrebno novo staklo, važno je da znate šta sve utiče na cenu zamene auto-stakla.

  Više
 • Zamena šoferšajbne – od čega zavisi cena?

  Na tržištu se mogu naći šoferšajbne i druga auto-stakla različitih proizvođača i kvaliteta, kao i različiti servisi koji rade ugradnju auto-stakala. Saznajte od čega zavisi cena zamene šoferšajbne i kako da prepoznate kvalitet.

  Više
 • Najčešća pitanja o reparaciji auto stakala

  Zanima vas da li oštećena auto stakla mogu da se poprave bez zamene, kako funkcioniše i koliko traje reparacija stakla, koliko je efikasna i da li postoji garancija. Pročitajte najčešće postavljana pitanja o popravci i reparaciji auto stakala.

  Više
 • Najčešća pitanja o auto staklima i zameni šoferšajbne

  Zanima vas šta treba uraditi kada dođe do oštećenja auto-stakla, kada je moguće popraviti staklo bez zamene, kako izabrati staklo u slučajevima kada je zamena neophodna, kako izgleda i koliko traje sam proces. Pročitajte najčešće postavljana pitanja o auto-staklima.
  Više
 • Oštećenja šoferšajbne koja nisu dozvoljena u saobraćaju!

  Uskoro idete na tehnički pregled, a imate oštećenja na auto-staklu? Zanima vas šta treba uraditi i koliko brzo reagovati kada primetite oštećenje na auto-staku, kada je moguća reparacija a kada je neophodna zamena stakla. Saznajte više u tekstu koji sledi.

  Više
 • Zamena šoferšajbne – sve što treba da znate  Imate oštećeno auto staklo koje treba zameniti? Ovde ćete saznati sve što je važno da znate o zameni šoferšajbne: kada je neophodna zamena, kako izabrati kvalitetno staklo, šta podrazumeva kvalitet materijala i montaže, od čega zavisi cena i sl.

  Više
 • Zašto je važna reparacija auto stakala pre zimske sezone

  Vremenski uslovi u velikoj meri utiču na auto stakla, posebno u zimskim mesecima. I najsitnija oštećenja na auto staklima u zimskom periodu mogu predstavljati bezbednosni rizik. Saznajte zašto dolazi do oštećenja i šta je važno kada se radi reparacija stakala.
  Više