Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Koje su posledice loše uradjene reparacije auto stakala?

Oštećeno auto staklo nije bezbedno. Čak i najmanje oštećenje, ukoliko se na vreme ne sanira, može dovesti do pucanja stakla.Reparacija stakla podrazumeva popravku oštećenog stakla, odnosno vraćanje stakla u prvobitno stanje. Ipak, nije svaka reparacija uspešna.

Reparacija auto stakala

Reparacija oštećenja na auto-staklu je moguća samo jednom, te je zbog toga veoma važno uraditi reparaciju u specijalizovanom servisu u kojem ćete dobiti garanciju da nakon popravke neće doći do pucanja stakla.

Na mogućnost popravke auto stakla utiču razni faktori, poput vrste i stepena oštećenja, pozicije na staklu i starosti oštećenja. Dobro obučeni i iskusni serviseri će lako proceniti da li je moguće uraditi reparaciju auto stakla ili je potrbna zamena stakla.

Vidljivost oštećenja nakon reparacije stakla

Jedan od ključnih indikatora dobro urađene reparacije jeste vidljivost oštećenja nakon popravke stakla. Dobro urađena reparacija stakla podrazumeva minimalnu vidljivost oštećenja. To znači da je nakon popravke, vidljivo samo 5-10% oštećanja koje je bilo.

Ukoliko je nakon reparacije oštećenje primetno više od 10%, to utiče na vidljivost i estetiku stakla i takvu reparaciju ne možemo nazvati uspešnom.

Nakon loše reparacije neophodna je zamena stakla

Različite vrste oštećenja nose različiti stepen rizika od pucanja stakla i zahtevaju primenu različitih tehnika reparacije, te je iskustvo servisera veoma bitno.

Ukoliko reparacija nije pravilno izvedena, može nastati linija koja neminovno vodi do trajnog oštećenja stakla. U tom sličaju biće neophodna zamena stakla.

Proverite kolika je garancija na reparaciju stakla

Pre odluke gde ćete raditi reparaciju treba se raspitati i kolika je garancija, kao i procenat uspešnosti reparacije.

Visok procenat uspešnosti reparacije, koji u Black Glass servisu iznosi 98%, je pokazatelj kvaliteta i trajnosti popravljenog stakla. Black Glass montažeri primenjuju najsavremenije tehnike i koriste nakvalitetnije materijale kako bi reparacija bila izvedena uspešno i vraćena optička vidljivost i sigurnost stakla.

U Black Glass servisu nakon uradjene reparacije dobijate garanciju od 5 godina, koja podrazumeva da u periodu nakon popravke neće doći do pucanja stakla.

Za više informacija o reparaciji auto stakala i zakazivanju termina možete nas pozvati na:
062 / 8400 – 500