Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Stakla za teretna vozila

Profesionalna zamena, popravka i ugradnja stakala za sve vrste transportnih vozila, kamiona i autobusa.

Teretni program

 • TERENSKA SLUŽBA

  Besplatan dolazak terenske
  službe za teretni program
  na Vašu lokaciju
 • REPARACIJA STAKALA

  Profesionalna popravka manjih
  oštećenja na šoferšajbnama
  teretnih vozila
 • ZAMENA STAKALA

  Prednja vetrobranska i bočna
  stakala za sva vozila teretnog
  programa

Ugradnja stakla na teretnim vozilma

Vetrobranska i bočna stakla za vozila teretnog programa predstavljaju izuzetno važnu komponentu sigurnosti u saobraćaju. Za oštećena stakla vršimo profesionalnu reparaciju, pri čemu reparirano staklo ima iste karakteristike kao i novo staklo.

Ukoliko je staklo toliko oštećeno da ga je nemoguće popraviti, potrebna je zamena celog stakla. U našoj ponudi nalaze se visokokvalitetna stakla za teretni program svih vodećih proizvođača.

Za sve marke i brendove kamiona, autobusa, mini-buseva i kombi vozila vršimo brzu i efikasnu zamenu i ugradnju stakala po pristupačnim cenama.

Terenska služba za teretni program

Kako transport teretnih vozila može biti problem u gradskoj gužvi, naš stručan tim terenske službe doćiće na Vašu lokaciju. U zimskim uslovima za rad je potreban zatvoren prostor u vidu garaže, dok se leti kada nema padavina može raditi čak i u dvorištu ili na parkingu.

Ukoliko je u pitanju zamena stakla, prvo ćemo utvrditi model vozila kako bi dostavili novo staklo i izvršili ugradnju na Vašoj lokaciju.

Pozovite terensku službu za vozila teretnog programa i naš profesionalni tim će doći na Vašu lokaciju i izvršiti reparaciju ili zamenu stakla pružajući isti nivo kvaliteta usluge kao kada se radi u servisu.

Proces ugradnje stakala

Za zamenu stakala na teretnim vozilima potrebno je nekoliko sati, a najčešće od sat vremena do 3 sata, kako bi se osigurala ispravnost i kvalitet postupka. Ovo je posebno važno u slučajevima kada se staklo lepi i kada je potrebno vreme za sušenje kako ne bi bila ugrožena bezbednost.

Prilikom ugradnje stakala koristimo najkvalitetnije profesionalne alate i lepkove poslednje generacije koji garantuju bezbednu i udobnu vožnju bez neprijatnih šumova.

Za ugradnju stakala na vozilima teretnog programa, Black Glass servis dalje garanciju od 10 godina.