Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Šta sve možete da završite u Black Glass Servisu
vezano za Vaša auto stakla?

Saznajte zašto je važno da se oštećena auto-stakla odmah poprave, šta treba da uradite kada dođe do oštećenja i koje su sve mogućnosti za popravku auto-stakla u Black Glass servisu.

Glass servis auto stakla

Auto-stakla predstavljaju bitan element bezbednosti svakog automobila. Ukoliko su oštećena, bez obzira na veličinu i vrstu oštećenja, može doći do pucanja stakla, što znatno utiče na sigurnost tokom vožnje.

Prema Pravilniku o tehničkom pregledu vozila, vozilo ne može proći tehnički pregled ukoliko je vetrobransko staklo puklo i pukotina ima tendenciju daljeg širenja. Zbog svega toga je veoma važno blagovremeno reagovati ukoliko primetite i najmanja oštećenja na šoferšajbni.

Čim uočite oštećenje na auto-staklu, treba ga što pre zaštititi od ulaska prljavštine i vlage, što možete uraditi lepljenjem selotejp trake preko oštećenja. Kada zaštitite oštećenje, automobil treba odvesti do specijalizovanog servisa za auto-stakla koji će proceniti da li je reparacija moguća ili je potrebna zamena stakla.

Black Glass servis se bavi profesionalnom ugradnjom i reparacijom auto-stakala za sve tipove vozila. Naši montažeri imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa auto-staklima i obučeni su za primenu najsavremenijih tehnika ugradnje i popravke auto-stakala.

Reparacija auto-stakla


Proces reparacije podrazumeva popravku oštećenog stakla, odnosno vraćanje stakla u prvobitno stanje.

Reparacija auto-stakla je moguća samo jednom, te je zbog toga veoma važno uraditi reparaciju u specijalizovanom servisu u kojem ćete dobiti garanciju da nakon reparacije neće doći do pucanja stakla.

Različite vrste oštećenja nose različiti stepen rizika od pucanja stakla i zahtevaju primenu različitih tehnika reparacije, te je iskustvo montažera veoma bitno. Visok procenat uspešnosti reparacije, koji u Black Glass servisu iznosi 98%, je pokazatelj kvaliteta i trajnosti reparacije.

U Black Glass servisu nakon uradjene reparacije dobijate garanciju od 5 godina, koja podrazumeva da u periodu nakon popravke neće doći do pucanja stakla.

Popravka oštećenog auto-stakla se radi samo u slučaju oštećenja na prednjoj šoferšajbni, dok zadnja i bočna stakla uglavnom moraju biti zamenjena. Reparacija auto-stakla se radi kod oštećenja čiji je prečnik manji od 3 cm. Za veća oštećenja ne preporučujemo reparaciju, već je neophodna zamena stakla.

Zamena auto-stakla


Black Glass servis radi zamenu i ugradnju šoferšajbni i ostalih auto-stakala na svim tipovima vozila.

U Black Glass servisu možete ugraditi vetrobranska, zadnja i bočna stakla svetski poznatih proizvođača, kao što su: Pilkington, Guardian, NordGlass, Saint-Gobain Sekurit, AGC auto glass, YessGlass, XYG car glass, FYAO auto glass.

Kvalitetna auto-stakla obezbeđuje odličnu vidljivost, zvučnu izolaciju, a pre svega bezbednost tokom vožnje.

Sam proces ugradnje auto-stakala podrazumeva čišćenje ostataka starog stakla i skidanje starog stakla, nanošenje prajmera i lepka, ugradnju novog stakla i proveru njegove funkcionalnosti.

Proces zamene stakla za putnička vozila u Black Glass servisu traje 1 sat, uz garanciju od 10 godina.

Black Glass servis takođe nudi profesionalnu zamenu stakala na svim tipovima teretnih vozila, kamiona i autobusa. Kako transport teretnih vozila može biti problem u gradu, Black Glass servis ima stručni tim terenske službe koji dolazi na Vašu lokaciju.

Ukoliko imate oštećenje na auto-staklu, pozovite nas za savet, konsultaciju ili zakažite Vaš termin u Black Glass servisu: 062 / 8400 – 500